PERŞEMBE ANAOKULU
Perşembe Merkez Atatürk Cad. Çaycuma ZONGULDAK

VİZYON

Yeniliklere açık aynı zamanda kendi kültürünü benimsemiş, özüyle gurur duyan, temel ahlaki değerleri prensip edinmiş küçüklerini şefkatle kucaklayan, büyüklerine saygıyı görev bilen, vatanına, milletine hayırlı, ilimsiz bilim bilimsiz ilim eksiktir diyen, parmakla gösterilen, imrenilen evlatlar yetiştirerek yılların eskitmeye gücünün yetmeyeceği ilk günkü azmimizle ve heyecanımızla daima saygın bir okul olmak.

MİSYON

Bu günün küçüğü yarının büyüğü ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın, sevgi dolu, yaratıcı, duyarlı, mutlu, ahlaki değerleri benimsemiş, benlik kavramı ve öz güveni gelişmiş bireyler olarak yetişmeleri; temel bilgi ve becerileri kazanarak bir üst öğrenim dönemine en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamaktır.

BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ ALDI SIFIR ATIK BELGESİ ALINDI OKULUM TEMİZ BELGESİ ALINDI
Öğretim Şekli :YARIM GÜN

YARIM GÜN

09.00-14.00

Servis Bilgisi

Beldemizde bulunan ilkokul, ortaokul ve lise için ilçe merkezinden öğretmen servisi kalkmaktadır. Okulumuza gelen öğretmenler de bu servisleri kullanabilmektedir. Okullar aynı güzergahtadır.

Zonguldak iline 58 km, Çaycuma ilçesine 10 km mesafededir.

Perşembe Beldesi Merkez Atatürk Cad. Çaycuma/ ZONGULDAK

Kontenjan Bilgileri

Okulumuz 80 öğrenci kapasiteli, gerektiğinde sınıftaki öğrenciler çoğaltılabilecek kapasitede sabahçı-öğlenci yapıldığı zaman 160 ile 200 öğrenciyi kaldırabilecek yapıdadır.Sınıflarımız geniştir.

MASALİNA E TWİNNİNG PROJESİ MİNİK TEMA AKIL ZON